Négy gyermekes anyuka vagyok!

Sokan felteszik a kérdést: “Hogy bírod?”

Nos, férjemmel úgy gondoljuk, négy gyermekkel az élet egy „HATártalan utazás!” Utazás, amelyben számtalan helyszínt felfedeztünk már. Utazás, amelyeken sokat nevetünk, vagy éppen szomorkodunk! Utazás, amelyek valami újra tanítanak, erőt adnak, értékesebbé tesznek, kimerítenek, de bátorítanak, vagy éppen életre szóló élményt adnak! Ezeket az élményeket, tapasztalatokat szeretném megosztani. Legfőbb vágyam, hogy írásaimmal mosolyt és derűt csaljak minden olvasó arcára!

Mindemellett szerettem volna megvalósítani még egy dolgot. Mindig is nagyon zavart, hogy nem tudok olyan ruhácskákat, takarót stb. venni gyermekeimnek, amilyeneket elképzeltem, amik IGAZÁN MINŐSÉGIEK, amik olyan anyagból vannak, hogy biztos vagyok benne, hogy bababarát, aminek színvilága nem csak az a hagyományos rózsaszín vagy babakék, hanem valami MÁS, ráadásul valami olyan, amit hosszú ideig lehet használni!

Mindig is csodáltam a svéd rokonoktól kapott babaruhákat! Húúú… micsoda merész szín- és motívumvilág: narancs, piros, fekete, szürke, zöld… nagy gombák, traktorok, egerek… mégis babás, mégis cuki…!

Először arra gondoltam, hogy beszerzem és hazahozom a márkát, hogy másoknak is elérhető legyen, de iszonyatosan drágák voltak!… Eszméletlenül drágák!

Ezért inkább arra adtam a fejem, hogy majd megcsinálom itthon: helybéli varrónők segítségével tervezzünk és készítsünk egyedi, praktikus, minőségi, kézműves ruhákat és kiegészítőket finom pamut anyagokból!

Nagy gondossággal válogatjuk ki a legjobb anyagokat, kiváló beszállítóktól. A segítségünkre siető varrónők pedig mind közelben élő szintén családanyák, akiknek szívükben s lelkükben van, hogy hogyan kell igazán minőségi babaruhákat, játszószőnyegeket, takarókat, párnákat varrni.

Olvassátok az írásokat, hasznosítsátok a tapasztalataimat és ha tetszenek a termékek, rendeljetek belőlük; és használjátok őket nagy szeretettel!

Üdvözlettel,

Elek Barbara és a 4babies csapata