Pénzvisszafizetés és cseregarancia

Reklamáció, megrendelés visszavonás, elállás

A reklamáció menete

Amennyiben a küldemény kézbesítésekor a csomagoláson sérülést észlelsz, az átvételt jegyzőkönyv felvétele mellett megtagadhatod, és a gyorsposta visszaszállítja azt.

Amennyiben az átvételt követően észleled a hibát, akár mennyiségi, akár minőségi eltérést, úgy kérjük, hogy a megrendelésszám megadásával rögtön jelezd azt az info@4babiesonline.com e-mail címre, majd postázd vissza a terméket. A hibás terméket természetesen díjmentesen cseréljük. Amennyiben valamely jól magyarázható okból nincs lehetőség a termékek visszaküldésére, a kifizetett vételárat visszafizetjük.

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed vagy problémád lenne működésünkkel, a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk az info@4babiesonline.com címre és oszd meg velünk.

A megrendelés visszavonása

Ha meggondoltad magad és szeretnéd lemondani a megrendelést, ezt az info@4babiesonline.com címre írt email útján, vagy a 4babies facebookoldalán privát messenger üzenetben megteheted a megrendelést követő munkanap 12 óráig. A banki átutalással előre kifizetett összeget ez esetben 5 munkanapon belül visszautaljuk.

Visszaküldés csere vagy pénzvisszafizetés céljából

Bátran rendelhetsz, biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel. Ha nem, akkor 14 naptári napon belül cserét kérhetsz, vagy elállhatsz a szerződéstől, ez esetben legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük az általad kifizetett összeget a visszaküldés szállítási költsége kivételével!

Azonban felhívjuk figyelmed, hogy elállási jogoddal az idevonatkozó rendelet értelmében nem élhetsz, ha a terméket kifejezetten a Te kérésedre, az Általad megadott adatok alapján gyártjuk le személyesen Neked.

Ha csak egy-két bizonyos terméket szeretnél cserélni, kérjük egy kísérőlevélben írd meg nekünk, hogy mit mire szeretnél cserélni. Amennyiben a csereként megjelölt áru magasabb összegű, mint amit eredetileg rendeltél, akkor a különbözetet utalásos, vagy készpénzes formában el kell juttatnod hozzánk. Erről természetesen írásos formában értesítünk.

A visszaküldendő termékeket az átvételtől számított 8 munkanapon belül add fel ajánlott küldeményként a címünkre.

Ha nem kértél cserét, 30 napon belül visszajuttatjuk neked a visszaküldött termékek árát. Ha kértél cserét, akkor annak beérkezésétől számítva 10 munkanapon belül gondoskodunk az új áru postázásáról.

Fontos!

Add fel nyugodtan a babádra a ruhákat, de a visszaküldésre fenntartott időszakban ne használjátok őket, mert csak teljesen új, hordatlan (és mosatlan), kifogástalan árut tudunk visszavenni!

Ne felejtsd el ajánlva feladni a terméket, és őrizd meg az igazoló szelvényt, mivel az elveszett küldeményekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Minden esetben előre fizesd ki a visszaszállítás díját, mivel utánvéttel feladott küldeményt a vonatkozó jogszabályok értelmében nem kötelességünk, és nem is áll módunkban elfogadni.

A fentiekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.