Választható fizetési módok

Vásárláskor fizethetsz banki átutalással, bankkártyával, vagy készpénzben a csomag személyes átvételekor.

  1. Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat! Azaz megrendelésed akkor válik érvényessé, és kezdődik meg a termék(ek) összekészítése, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésedhez és a fizetés megtörténtét be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Számlaszámunk: Elek Barbara 18100002-00076193-11010029

2. Bankkártyás fizetés

Rendelésedkor bankkártyás fizetést is választhatsz. Az OTP Simple rendszerével könnyedén és biztonságosan fizetheted megrendelésedet.

3. Készpénzben vagy bankkártyával személyes átvétel esetén

Szállítási módok

Három lehetőség közül választhatsz:

  1. Futárszolgálat

Megrendelésedet a csomag feladását követő munkanapon a GLS futárszolgálat kézbesíti neked. A futárszolgálat kézbesítés előtt emailt küld neked.. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen ezért sem számolunk fel külön díjat!

  1. GLS Csomagpont

Küldeményedet a az általad kiválasztott GLS Csomagponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a futárszolgálat e-mailben értesít.

3. Személyes átvétel

Megrendelésedet személyesen is átveheted üzletünkben, melynek címe: 4babies Showroom & Bababolt, 9798 Ják, Szabadság tér 6. (Patikával szemben).

Nyitva tartás: H-Cs 9:00 – 15:30, P-V Zárva

Az üzletben lehetőséged van akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizetni. Webshopon leadott rendelésed számláját az átvételt követően emailben fogod megkapni.

 

Szállítási költségek

A szállítás (bruttó) díja:

GLS Futárszolgálattal valamint GLS Csomagpontra kérve: bruttó 1650 Ft/ csomag

A termékek ára a szállítási költséget nem tartalmazza, kivéve az erre irányuló ingyenes szállítási akciók időtartamát.

Ingyenes szállítás

Bruttó 30.000 Ft kosárérték felett a szállítási díjat mi álljuk! A z ingyenes szállításhoz a kosárérték az esetleges kedvezmények levonását követően kerül megállapításra.