Választható fizetési módok

Vásárláskor fizethetsz banki átutalással vagy utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor. Hamarosan a bankkártyás fizetés is elérhetővé válik, de addig még pici türelmedet kérjük!

  1. Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat! Azaz megrendelésed akkor válik érvényessé, és kezdődik meg a termék(ek) összekészítése, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésedhez és a fizetés megtörténtét be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Számlaszámunk: Elek Barbara 18100002-00076193-11010029

  1. Utánvét

Rendeléskor utánvéttel is fizethetsz. Ebben az esetben átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudod a vásárlás ellenértékét kiegyenlíteni a futárnak, vagy az általad választott Pick Pack Ponton. Az utánvétnek minden esetben extra költsége van, hiszen a futárszolgálatok pénzkezelést csak felár ellenében vállalnak.

A Szállítási és Fizetési feltételekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.

Szállítási módok

Kettő lehetőség közül választhatsz:

  1. Futárszolgálat

Megrendelésedet a csomag feladását követő munkanapon a SPRINTER futárszolgálat kézbesíti neked. A futárszolgálat kézbesítés előtt emailt küld neked, vagy SMS-ben értesít. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen ezért sem számolunk fel külön díjat!

  1. Pick Pack Pont

Küldeményedet a az általad kiválasztott Pick Pack Ponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a futárszolgálat e-mailben és sms-ben is értesít.

Szállítási költségek

A szállítás (bruttó) díja:

Sprinter Futárszolgálattal:

előre utalás esetén – 1250 Ft/ csomag

utánvét esetén – 1450 Ft/ csomag

Pick Pack Pontra kérve:

előre utalás esetén – 1000 Ft/ csomag

utánvét esetén – 1200 Ft/ csomag

A termékek ára a szállítási költséget nem tartalmazza, kivéve az erre irányuló ingyenes szállítási akciók időtartamát.