Választható fizetési módok

Vásárláskor fizethetsz banki átutalással, bankkártyával, vagy készpénzben a csomag személyes átvételekor.

  1. Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat! Azaz megrendelésed akkor válik érvényessé, és kezdődik meg a termék(ek) összekészítése, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésedhez és a fizetés megtörténtét be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Számlaszámunk: Elek Barbara 18100002-00076193-11010029

2. Bankkártyás fizetés

Rendelésedkor bankkártyás fizetést is választhatsz. Az OTP Simple rendszerével könnyedén és biztonságosan fizetheted megrendelésedet.

3. Fizetés Paypal-lal

Rendelésedet a biztonságos fizetési módot kínáló Paypal-lal is rendezheted, ennek feltétele, hogy legyen Paypal fiókod.

4. Készpénzben vagy bankkártyával személyes átvétel esetén

Szállítási módok

Három lehetőség közül választhatsz:

  1. Futárszolgálat

Megrendelésedet a csomag feladását követő munkanapon a GLS futárszolgálat kézbesíti neked. A futárszolgálat kézbesítés előtt emailt küld neked.. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen ezért sem számolunk fel külön díjat!

  1. GLS Csomagpont

Küldeményedet a az általad kiválasztott GLS Csomagponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a futárszolgálat e-mailben értesít.

3. Személyes átvétel

Megrendelésedet személyesen is átveheted üzletünkben, melynek címe: 4babies Showroom & Bababolt, 9798 Ják, Szabadság tér 6. (Patikával szemben).

Nyitva tartás: H-Cs 9:00 – 15:30, P-V Zárva

Az üzletben lehetőséged van akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizetni. Webshopon leadott rendelésed számláját az átvételt követően emailben fogod megkapni.

 

Szállítási költségek

A szállítás (bruttó) díja:

GLS Futárszolgálattal valamint GLS Csomagpontra kérve: bruttó 1650 Ft/ csomag

A termékek ára a szállítási költséget nem tartalmazza, kivéve az erre irányuló ingyenes szállítási akciók időtartamát.

Ingyenes szállítás

Bruttó 30.000 Ft kosárérték felett a szállítási díjat mi álljuk! A z ingyenes szállításhoz a kosárérték az esetleges kedvezmények levonását követően kerül megállapításra.