Választható fizetési módok

Vásárláskor fizethetsz banki átutalással vagy utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor. Hamarosan a bankkártyás fizetés is elérhetővé válik, de addig még pici türelmedet kérjük!

  1. Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat! Azaz megrendelésed akkor válik érvényessé, és kezdődik meg a termék(ek) összekészítése, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésedhez és a fizetés megtörténtét be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Számlaszámunk: Elek Barbara 18100002-00076193-11010029

  1. Utánvét

Rendeléskor utánvéttel is fizethetsz. Ebben az esetben átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudod a vásárlás ellenértékét kiegyenlíteni a futárnak, vagy az általad választott Pick Pack Ponton. Az utánvétnek minden esetben extra költsége van, hiszen a futárszolgálatok pénzkezelést csak felár ellenében vállalnak.

A Szállítási és Fizetési feltételekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.

3. Bankkártyás fizetés

Rendelésedkor bankkártyás fizetést is választhatsz. Az OTP Simple rendszerével könnyedén és biztonságosan fizetheted megrendelésedet.

Szállítási módok

Kettő lehetőség közül választhatsz:

  1. Futárszolgálat

Megrendelésedet a csomag feladását követő munkanapon a GLS futárszolgálat kézbesíti neked. A futárszolgálat kézbesítés előtt emailt küld neked, vagy SMS-ben értesít. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen ezért sem számolunk fel külön díjat!

  1. GLS Csomagpont

Küldeményedet a az általad kiválasztott GLS Csomagponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a futárszolgálat e-mailben és sms-ben is értesít.

Szállítási költségek

A szállítás (bruttó) díja:

GLS Futárszolgálattal valamint GLS Csomagpontra kérve:

előre utalás és bankkártyás fizetés esetén – 1250 Ft/ csomag

utánvét esetén – 1450 Ft/ csomag

A termékek ára a szállítási költséget nem tartalmazza, kivéve az erre irányuló ingyenes szállítási akciók időtartamát.