fbpx

Hat év után az első munkanap

Reggel fél hétkor férjem szólítgat: ébresztő, menned kell dolgozni! És olyan érzésem volt, mintha első nap mennék iskolába, a hátizsák meg is volt hozzá, de könyvek helyett, laptop, telefon és jegyzettömb lapult benne, amit kislányom reggel gyorsan feldobott egy színes matricával, és igen, már egy ilyen aprósággal mennyi pozitív energiát adott.
Szokásos reggeli tejeskávé után választottam egy csinosabb ruhát magamnak. Bőség zavara volt, legalábbis úgy éreztem. Nem a szabadidőnadrág és a kényelmes, nemSajnálomHaGyerekkelAzÖlembenLeeszem póló között keresgéltem. Sikerült olyan csinosan felöltöznöm, hogy férjem azt mondta, szeretne velem eljönni dolgozni, és megkérdezte, ezt a nadrágot most vettem? Nem, még csak nagylányunk volt, abból az időből való, szerencsére nem divatjamúlt és a mérete is jó!
Fél nyolckor elindultam a “munkahelyemre”. És most itt ülök egy városi kávézóban, szedem össze a gondolataimat, hogy miről is írjak Nektek! Ugyanis szeretném megosztani Veletek a nagycsaládos élményeinket, tippeket, tanácsokat, esetleg bátorságot adni ahhoz, hogy ne a túlélésről szóljanak a napjaink, ne azt várjuk, hogy ha majd nagyobbak lesznek a gyerekek, ha majd leszokik a pelusról, ha majd rendet raktam a konyhában, ha majd megtanul egyedül biciklizni…. Éljünk meg minden napot!
“Azt mondják, az életben nem az uticél a lényeg, hanem maga az utazás. Hogy milyen kihívásokkal nézel szembe, a váratlan útelágazások, a leküzdött csalódások.”
/Modern család c. film/

Ha nem szeretnél lemaradni további...

  • anya-baba történetekről,
  • szülői tippekről és hasznos tudnivalókról,
  • családi kirándulás tippekről,
  • a babadivat legújabb trendjeiről, akkor

Iratkozz fel hírlevelünkre, és zsebelj be további 10% kedvezményt! ;)

Vásárolj legalább 30.000 Ft  értékben és rendelésedet INGYEN kiszállítjuk!